Felhasználási feltételek és szerzői jogi nyilatkozat

Az oldal megtekintésével és használatával ezen felhasználási feltételeket és szerzői jogokat az oldal használója tudomásul veszi!

A weboldal teljes tartalma szerzői jog által védett tartalom, beleértve a képeket, szövegeket, videókat, az oldal minden egyes elemét, különösen ideértve az oldalról engedéllyel letölthető anyagokat, legyen az bármilyen formátumú. Ezen digitális anyagokat akkor is szerzői jog védi, és érvényesek az itt megfogalmazott kikötések, ha az adott digitális anyagnál külön szerzői jogi figyelmeztetés nincs megjelenítve!

Az oldal bármely eleme (beleértve az engedéllyel letölthető anyagokat) sem egészben, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető semmilyen formában és értelemben, sem nyomtatott sem elektronikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, hangoskönyvet, fénymásolást, vagy bármilyen nyomtatott vagy online, internetes közzétételt. Az oldal bármely elemének felhasználása, beleértve az oldal szövegét, képeket, videókat, az engedéllyel letölthető anyagokat valamint az oldalról készíteni képernyőfelvételeket, és képernyővideókat csak és kizárólag az oldal tulajdonosának, Martonné Nagy Csilla egyéni vállalkozónak az előzetes, írásos beleegyezésével történhet.

Amennyiben a jogtalan felhasználás megtörténne, úgy a mindenkori hatályos magyar és nemzetközi jogszabályok alapján megkezdjük a jogi eljárást, és felszámolásra kerül a jogosulatlan felhasználás díja, amely 3 000 000 Ft, azaz hárommillió forint. A beazonosított jogtalan felhasználás után rögtön figyelmeztetjük a jogtalan felhasználót, hogy szüntesse meg a jogtalan felhasználást.

A jogtalan felhasználás megszűnésig a jogtalan felhasználás díján (ami 3 000 000 Ft) felül napdíj fizetendő, amely 30 000 Ft/nap.

A jogi ügyekben ügyvédi iroda jár el a nevemben!

Martonné Nagy Csilla ev.