SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Szerződött szállítmányozási partnerünk az MPL futárszolgálat, ő fogja a terméket házhoz szállítani.

Raktáron lévő termékek esetében:

A megrendelést követőn 2-5 munkanapon belül feladjuk a megrendelt terméket, az MPL pedig a feladást követő munkanap kézbesíti azt.

Raktárkészleten nem lévő termék esetében:

Amennyiben a termék nincs raktáron értesíteni fogunk a megadott elérhetőségek valamelyikén, és tájékoztatunk a várható szállítási időről.

A szállítási költségeket a rendszer mindig automatikusan számolja a termékek tömege alapján, és a rendelés leadása előtt azt megjeleníti és hozzáadja a rendelés végösszegéhez.

A pontos szállítási díjak tehát tömeg függvényében változnak, a sávos árazást ide kattintva megtekintheted.

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A rendelni kívánt termékeket, valamint a szállítás költségét három féle módon tudod rendezni:

  • Bankkártyás fizetés: a megrendelés leadadását követően online, bankkártyád segítségével tudod rendezni a Barion felületén. A részletekről ide kattintva olvashatsz.
  • Utánvétel: amennyiben a terméket a futárnak szeretnéd kifizetni készpénzben, van akár bankkártyával, úgy lehetőséged van rá ha utánvételt választasz.
  • Átutalás: ebben az esetben a rendelés leadását követően kapsz egy díjbekérőt, amelyen az utaláshoz szükséges adatokat megtalálod. A megjegyzés mezőbe ne felejtsd el beírni a díjbekérő számát, így könnyebben tudjuk a megrendelést beazonosítani. A megrendelt tételek összeállítása és átadása a futárnak a vételár beérkezését követően történik.

Maximálisan! Pénzügyi partnerünk a Barion, az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Természetesen. Ebben partnerünk a Billingo.

Átutalás esetén először egy díjbekérőt fogsz kapni, majd a pénz beérkezését követően állítódik ki az elektronikus számla (e-számla).

Bankkártyás fizetés és utánvét esetén nincs díjbekérő, ott már eleve az elektronikus számla (e-számla) kerül kiállításra.

Amennyiben vállalkozásként szeretnél vásárolni, úgy add meg a vállalkozás nevét és adószámát a megrendelés során.

A Billingót szívesen ajánljuk figyelmedbe, ha egy megfizethető online számlázót szeretnél. Regisztrálni itt tudsz.